Најсмешниот Виц на Светот [2010]

by Fighting Windmills

/
  • Streaming + Download

     

1.
2.
3.
4.
03:55
5.
6.
7.
8.
03:25
9.

about

Дигитално реиздание (со алтернативен траклист и омот) на Rokche Ova-Ona Records од вториот албум (со старата постава) на Fighting Windmills чие оригинално издание на цеде беше за PMG Recordings во 2010та, кое сеуште е во оптек и може да се набави преку нив.

credits

released December 15, 2010

Филип Букршлиев [гитара]
Филип Вирановски [бас]
Ена Балова [виолина/вокал]
Дарко Пешевски [тапани]
Никола Ивановски [труба]

Снимено на 1/2/3/4 Јули 2010 во Chicken Madness студиото од страна на Ален Хаџи-Стефанов
Миксот го изработи Ненад Трифуновски-Трипе
Мастерингот е на Carl Saff

tags

license

all rights reserved

about

Fighting Windmills Skopje, Macedonia

Рок. Сиров. Драчевски.

Филип Букршлиев [гитара] Никола Гугоски [гитара] Антоние Весковски [тапани] Нинослав Спировски [кларинет] Дени Омерагиќ [бас]

contact / help

Contact Fighting Windmills

Streaming and
Download help